Γιώργος & Νίκη. Φωτογράφιση γάμου στη Καρύταινα Αρκαδίας (Τρίπολη).

Γιώργος & Νίκη. Φωτογράφιση γάμου στη Καρύταινα Αρκαδίας (Τρίπολη).

Σε αυτό το γάμο το ερωτηματικό ήταν ο Γιώργος και η σχέση του με το φακό. Το ξεπεράσαμε όμως στη φωτογράφιση που κάναμε το Μάιο…αποδείχτηκε ότι δεν είχε δίκιο.

Ο Γιώργος και η Νίκη είναι απ’ τα ζευγάρια που ανυπομονείς και θέλεις να τα φωτογραφίσεις. Eίναι ένα ζευγάρι που σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις ψηλά τον πήχη, να βάλεις στόχους και να τους κατακτήσεις.
Για να καταφέρεις όμως να αποδώσεις σαν φωτογράφος δεν φτάνει μόνο η γνώση ή η φωτογραφική ματιά, χρειάζεται και καλή συνεργασία….χρειάζεται να υπάρχει εμπιστοσύνη….χρειάζεται να δίνεις και να παίρνεις συναισθήματα. Όλα αυτά τα είχαμε  γι’ αυτό πήγαμε καλά…. γι’ αυτό αισθανόμαστε σαν να τους ξέρουμε από χρόνια….σαν να είναι δικοί μας άνθρωποι.
Ποιον να πρωτοευχαριστήσεις τώρα……πολλοί είναι οι άνθρωποι που μας βοήθησαν να περάσουμε δύο καταπληκτικές μέρες στην Καρύταινα
τους ευχαριστούμε όλους …αλλά ιδιαίτερα ευχαριστούμε το ζευγάρι,… την μαμά της Νίκης … Ευανθία, την Θεία της Τούλα, …τους Γιάννα Γιώργο και  Φωτεινή για την βοήθεια και την παρέα στο next day και τέλος τον καλό συνάδελφο και φίλο Σάκη Ανδρουτσόπουλο …γιατί χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε γνωρίσει το Γιώργο και τη Νίκη.
Να σημειώσουμε ότι η δεξίωση και μέρος της φωτογράφισης «next day» έγινε στο «Hotel Pelasgos» στην Καρύταινα.
enjoy
.

 Φωτογράφιση γάμου στη Καρύταινα Αρκαδίας (Τρίπολη). Φωτογράφιση γάμου στη Καρύταινα Αρκαδίας (Τρίπολη). Φωτογράφιση γάμου στη Καρύταινα Αρκαδίας (Τρίπολη). Φωτογράφιση γάμου στη Καρύταινα Αρκαδίας (Τρίπολη). Φωτογράφιση γάμου στη Καρύταινα Αρκαδίας (Τρίπολη).Φωτογράφιση γάμου στη Καρύταινα Αρκαδίας (Τρίπολη).Φωτογράφιση γάμου στη Καρύταινα Αρκαδίας (Τρίπολη). Φωτογράφιση γάμου στη Καρύταινα Αρκαδίας (Τρίπολη). Φωτογράφιση γάμου στη Καρύταινα Αρκαδίας (Τρίπολη). Φωτογράφιση γάμου στη Καρύταινα Αρκαδίας (Τρίπολη).

air max damen air max damen air max damen

One thought on “Γιώργος & Νίκη. Φωτογράφιση γάμου στη Καρύταινα Αρκαδίας (Τρίπολη).

  1. Νίκη

    Βλέποντας τις φωτογραφίες της ημέρας του γάμου και του next day μας ξαναθυμίσατε κάποιες σκηνές, που λόγω των έντονων συναισθημάτων που ζούσαμε εκείνες τις μέρες, είχαμε σχεδόν ξεχάσει. Από εμάς ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Προκόπη Σπύρο και Πάτροκλο, που μας συνόδευσαν και απαθανάτισαν αυτές τις ξεχωριστές στιγμές, για να μας χαρίσουν τόσο όμορφες αναμνήσεις για πάντα! Ευχαριστούμε πολύ παιδιά! Νίκη-Γιώργος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ερώτηση Ασφαλείας - Antispam *

 cgparka