Γιάννης & Γεωργία… wedding «Ζεστό χαμόγελο». Φωτογράφιση γάμου στη Μεσσηνία, δεξίωση γάμου στην Ηλεία.

Γιάννης & Γεωργία… wedding  «Ζεστό χαμόγελο». Φωτογράφιση γάμου στη Μεσσηνία, δεξίωση γάμου στην Ηλεία.

Η πρώτη επαφή και γνωριμία με τον Γιάννη και τη Γεωργία έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο. Ήταν η εποχή που άρχιζαν να οργανώνουν το γάμο τους. Μια παρουσίαση της δουλειάς μας, μια αναφορά στο οικονομικό και η απάντηση του Γιάννη….. «εννοείτε ότι σας θέλουμε στο γάμο μας» …. έτσι απλά. Μερικές λέξεις και νοιώσαμε πόσο μας ήθελαν. Μας κέρδισαν αμέσως με τη ζεστασιά τους την αμεσότητά τους με το ζεστό τους χαμόγελο… και εμείς τους θέλαμε.
Από τότε μεσολάβησαν πολλές συναντήσεις αρκετοί καφέδες μια φωτογράφηση στη Δημητσάνα… δεν αργήσαμε να γίνουμε φίλοι. Ο γάμος τους (στις 18 Αυγούστου στις Καρυές Μεσσηνίας) μια διαφορετική εμπειρία για εμάς…  είχαμε απέναντί μας πλέον, δυο πολύ δικούς μας και αγαπημένους ανθρώπους. Το έργο μας εύκολο αλλά κυρίως σε ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον. Ευχαριστούμε που μας κάνατε μέρος της γιορτής σας.Ευχαριστούμε πολύ τις οικογένειες των παιδιών, τον Διονύση την Αιμιλία, τον Χρόνη και την Ευθυμία (catering), την Άσπα και τον Βασίλη (στολισμός). Να πούμε ότι τα μαλλιά της Γεωργίας τα έκανε ο Πέτρος Hair Styling το μακιγιαζ η Έλενα και τέλος, η διαμονή μας στη Μάνη και μέρος της φωτογράφισης έγινε στo Hotel Itilo .
Σε δυο πραγματικά υπέροχους ανθρώπους αξίζει μια υπέροχη ζωή… και το ευχόμαστε ολόψυχα.nike air max thea damen nike air max thea damen nike air max thea damen

3 thoughts on “Γιάννης & Γεωργία… wedding «Ζεστό χαμόγελο». Φωτογράφιση γάμου στη Μεσσηνία, δεξίωση γάμου στην Ηλεία.

  1. Sakis Androutsopoulos

    Μπράβο βρε παιδιά (ζευγάρι και Μανουσοπουλάκια)… Φαινόταν από το prewedding που είχατε κάνει ότι θα παρουσιάσετε τέτοιο αποτέλεσμα. Γιάννη & Γεωργία να ζήσετε. Προκόπη & Σπύρο συγχαρητήρια. Έφτασε και ο καιρός να πιούμε κανά καφεδάκι…

  2. Giannis

    Εκρηξη συναισθημάτων…. δεν υπάρχουν λόγια ούτε για τα στοιχειώδη… ευχαριστώ το Θεό που ζήσαμε αυτές τις πανέμορφες στιγμές και που καταφέραμε μέσα απ’ αυτη τη ονειρεμένη διαδικασία, να έχουμε τελικά κοντά μας ανθρώπους που σπάνια συναντάς στη ζωή σου. Ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ερώτηση Ασφαλείας - Antispam *

 cgparka